Hlavní obsah
Článek

Finalistka Hlasu ČeskoSlovenska Barbora Švidraňová je na Slovensku poměrně populární herečka. Vystudovala sice obor muzikál, ale hraje v seriálech Panelák a Město stínů a také v divadlech. A většinou mrchy nebo šlapky.

"No, s tím slovem bych to tak nehrotila," míní Barbora, která dává před výrazem šlapka přednost označení mrcha. Takovou hraje právě v Paneláku, kde je její záporná postava Zdenky mimo jiné posedlá sexem.

Ale její nejnovější role v absolventském představení je právě luxusní společnice. "Ale není to tak, že by si řekla, že si bude vydělávat tělem. Jde o sociální drama a hrdinka je nucena uživit svoje dítě a zvolí právě tuhle možnost," vysvětlila Super.cz sexy zrzka.

Sama by prý k takovému řešení finanční situace nikdy nepřistoupila. "To bych radši někde prodávala nebo uklízela," svěřila. Zatím to ale není nutné. "Divadlo a seriál už mne uživí," vysvětlila s tím, že v budoucnu doufá, že se v herectví nálepky, kterou zatím dostala, zbaví. "Ale roli jsem zatím žádnou neodmítla. Nikdy nevíte, zda přijde nějaká další nabídka," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám