Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistkou 14. ročníku Miss Czech Republic je také studentka marketingu na Vysoké škole ekonomie a managementu Barbora Bláhová (23) z Hudlic u Berouna. Sice pracuje jako celní deklarantka, ale už od osmnácti let se aktivně věnuje modelingu.

"Poslední rok jsem strávila v Turecku, v Istanbulu, kde jsem se modelingem živila. Předtím jsem byla třeba i v Indii," prozradila. V Turecku potkala i svoji lásku, modela Kerema. "S přítelem jsme se poznali v jedné práci, měli jsme společné focení. Přeskočila jiskra a dopadlo to tak, že už jsme spolu přes rok," vyprávěla. Vztah na dálku prý zvládali. V době našeho rozhovoru byl její partner v Česku, dostal tříměsíční vízum. O vztahu se v našem videu rozpovídala ještě víc.

Barbora má skvělou figuru, na níž pracuje prostřednictvím celkem neobvyklého sportu. Závodně skáče přes švihadlo. "Věnuji se tomu dva roky, začalo mě to bavit a opřela jsem se do toho. Nově jsem si otevřela i kurzy švihání u nás v Berouně a navštěvuji i základní školy, kde děti motivuji k tomu, aby na sobě makaly," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám