Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Serena Williams (42) se za pár měsíců stane dvojnásobnou maminkou. S manželem Alexisem Ohanianem už vychovávají pětiletou dceru Olympii. Tenistka se stala jednou z hvězd módní události Met Gala.

Tenistka své těhotenství oficiálně prozradila až poté, co se účastnila velkého galavečera módy Met Gala v New Yorku. Na sociální síti sdílela několik fotografií v modelu, ve kterém na slavnostní večer dorazila, a na jedné z nich si držela své těhotenské bříško. „Jsme tak nadšeni, že nás tři Anna Wintour pozvala na Met Gala,“ připsala tenistka k fotkám. Na titulním snímku série nechyběl ani Serenin manžel, Alexis Ohanian.

Těhotenské bříško už ovšem bylo patrné i během galavečera, na který oblékla všeříkající přiléhavé černé šaty. Její manžel navíc břicho své polovičky před fotografy láskyplně hladil. Tenisová hvězda měla v plánu rozšířit svou rodinu už loni, kdy se s tím svěřila časopisu Vogue. Také ovšem řekla, že na začátku své kariéry přemýšlela o tom, jestli děti vůbec bude mít.

„Byly chvíle, kdy jsem si říkala, jestli bych měla přivést děti do tohoto světa se všemi jeho problémy,“ pochybovala tehdy. Později své rozhodnutí přehodnotila a teď je skvělou matkou. Dceru prý nikdy neopustila na déle než 24 hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám