Hlavní obsah
Článek

Již 13. května bude vyhlášen další ročník nejprestižnější české soutěže krásy Miss Czech Republic. Postupně vám představíme jedenáct finalistek, které budou bojovat o titul královny krásy. Jednou nich je i reportérka Super.cz Veronika Dočkalová.

"Pocházím z Prostějova, ale už pár let žiji v Praze, kde pracuji v médiích," představuje se Veronika, která soutěž sledovala už předtím, než o ní sama začala psát a točit. Aby ji sama vyzkoušela, ji vyzvala přímo prezidentka Miss Taťána Makarenko (34). "Když jsem byla menší, měla jsem sen být modelkou, pak mě to přešlo. Ale Miss Czech Republic není jen o modelingu, ale i o všeobecném seberozvoji, který není nikdy na škodu," míní.

Z finalistek je ve svých šestadvaceti nejstarší, přihlásila se vlastně na poslední chvíli. "Ale není to tolik znát, největší věkový rozdíl je ve finálové jedenáctce osm let. Holky jsou velmi vyspělé, i když mám samozřejmě nějaké zkušenosti navíc a v uvozovkách opravdovou práci, což dělá hodně," domnívá se.

Pokud jde o fyzičku, nemusela na sobě začít usilovně pracovat, protože cvičení je součástí jejího života už od dětství. "Byla jsem vedená k atletice i jiným sportům, dělala jsem i orientační běh. Sport pro mě není žádná neznámá, ale jím normálně. Nebojím se hřešit čokoládou, nedržím žádné diety nebo hladovky," upřesnila Veronika.

Co se potenciálních nápadníků týče, mají smůlu. Veronika je šťastně zadaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám