Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Markéta Plánková (46) je televizním divákům dobře známá. Kdo si ji nepamatuje v bílém plášti ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, ten si ji určitě spojí s rolí Kláry Valentové v První republice, naposledy se pak objevila v minisérii Poslední oběť.

Nyní se herečka po čase vrací na obrazovky televize Nova. Markéta plánková se jako maminka Dominika, kterého hraje Adam Mišík, objeví v populárním seriálu Jedna rodina. „Je to praktická žena, velmi racionálně založená. Ekonomka, tak se tedy pohybuje v číslech a stojí nohama hodně na zemi. Působí trochu nesympaticky, k lidem je přímá a příkrá a slovo laskavost do jejího slovníku nepatří,“ řekla ke své postavě Heleny Fraňkové herečka.

Se svou seriálovou postavou dokonce našla společné rysy. „V něčem jsem také konzervativní, hodně v těch tradičních věcech. Musím se vždy zachovat čestné a zodpovědně, i když mě nikdo nevidí. Ráda dodržuji určitá pravidla a štve mě, když někdo právě ne,“ svěřila se Markéta Plánková.

V soukromém životě pak zažila situace, které se v seriálu Jedna rodina řeší - i ona byla na malou dcerku sama. „Nejvíce mi pomáhala práce a pocit zabezpečení. Nejhorší by pro mě asi byla představa, že jsem zůstala sama, a navíc že nemám dítě jak uživit,“ dodala k natáčení seriálu Markéta Plánková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám