Hlavní obsah
Článek

Na konci března se herečka Jenovéfa Boková (31) pochlubila radostnou novinkou. S přítelem Adamem Kolářem přivítala na světě svou prvorozenou dcerku. Že má doma holčičku, sice herečka chvíli tajila, postupně se však začala o radosti posledních týdnů dělit.

Poté, co se herečka rozpovídala o tom, jak přivedla dcerku na svět, začala sdílet střípky ze svého mateřství. Fanouškům také před pár dny odpověděla na časté dotazy, zda dcerku ukáže světu. Na to se však herečka zatím necítí, ale i tak se svým štěstím pochlubila.

A s rozkošnou dcerkou v náručí se zvěčnila před zrcadlem. „Malichernosti, které ale v důsledku tak malicherné nejsou. Někdy si každý připadáme na prd a tak nějak nedostatečně. Sociální sítě tomu bohužel nepřidávají. Dokonale oblečení lidé, kterým se věci po vysypání z kabelky srovnají esteticky na fotku. Jejich jídlo vypadá šťavnatěji a oblečení nemá na sobě ani jeden chloupek. Byty jim evidentně uklízejí víly a jejich pejsci kakaj růžové bonbónky," prozradila herečka, která se jako maminka také snaží vše stíhat.

„Děláme si to všichni navzájem, chceme dokonale sladěné a esteticky vypadající životy, které prostě v realitě neexistují, ale my věříme, že to tak ti lidé skutečně mají,“ svěřila se herečka s tím, že se i ona snaží mít vše dokonalé, příliš často se jí to ale nedaří. „Já to jdu teda zkusit, být v klidu a připadat si hezká i s poblinkaným trikem od mojí dokonalý dcerušky,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám