Hlavní obsah
Článek

Šárka Mikesková, která byla jednou z hlavních aktérek posledního dílu Výměny manželek, se nyní svěřila s pocity, které se s její desetidenní zkušeností pojí. Ty nejsou právě pozitivní, a to především kvůli dlouhému odloučení od rodiny. „Bylo to šíleně dlouhé odloučení. Už nikdy bych nic takového nechtěla podstoupit,“ přiznala se rázná máma pěti dětí.

Do Výměny se Šárka přihlásila hlavně z toho důvodu, že chtěla změnit přísný režim, který v rodině nastolila. „Jsem strašný pedant, přísná matka, která nastolila disciplínu. Chtěla bych tu přísnost změnit,“ svěřila se. To se jí sice podařilo, ovšem pouze na nějaký čas. „Když jsem se vrátila, dost jsem vyměkla a přestala být takový pedant. Jenže postupem času celá rodina polevila. Děti přestaly uklízet, polevily ve škole. Tak jsem se později vrátila do pozice rázné matky a myslím, že jinak už to ani nepůjde,“ popsala Šárka.

Čemu ale účast v pořadu prospěla, byl vztah jejího manžela Petra k dětem. „Manžel jezdí na dlouhé pracovní cesty, někdy doma není i několik dnů. Výměna mu otevřela oči, uvědomil si, že mu děti chybí čím dál víc,“ řekla Šárka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám