Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) se může pochlubit sbírkou hejtrů jako málokterá známá tvář. Kráska se rozhodla, že jejich výplody bude hodnotit a vyhlašovat hejt měsíce. Začala nyní a opravdu to stojí za to. Muž, který evidentně sleduje její život, jí napsal dlouhou zprávu, kde hodnotí její nově zrekonstruované bydlení a také její zjev. Neváhal použít výrazy jako bývalá kráska, frustrovaný opičák a koňská hlava jako Otík.

Pán se zřejmě zajímá i o design. "Dívat se na sebe sama, to vyjadřuje velkou dávku sebestřednosti," zhodnotil vystavené modelčiny fotografie. "Vše vypadá jako z katalogu předchozích deseti let. Sedačka u telky se brzy omrzí vzhledem k absenci vyššího podhlavníku. Výhledy z okna na obydlí lůzy také přestane bavit, zejména, když lůza bude čumět dalekohledy do bytu bývalé krásky," píše.

"Kuchyň je vytvářena pro příležitostné pokusy o vaření a obecně módní bílá barva měla své logické opodstatnění v nemocnicích. Chybí pastelové barvy, meruňka, vanilka atd. Pokoje dětí jsou spíše pro neurotiky, ale nikoli pro harmonický rozvoj osobnosti. Důležité je sezení u krbu, které zejména v Praze působí směšně a trapně," nastudoval si evidentně pečlivě fotografie a videa, které Simona a její manžel, nadšení z nového zařízení, publikovali na sociálních sítích.

Od designu se dostal až k osobním invektivám. "Jediné, co Krainovou nemusí zajímat, je úklid. Od toho bude mít nějakou exoticky hovořící uklízečku, aby nebyla svědkem denních blábolů stále víc frustrovaného opičáka s neklamným procesem stárnutí. A jednoho dne ani opičákovi nepomohou kosmetické zákroky a její koňská hlava začne být stále víc podobná Otíkovi z Vesničky," rozparádil se.

Modelka se hejty snaží brát s humorem, takže nejprve na slovo vzatému odborníkovi poděkovala za inspiraci. "Je zarážejíci, jak si lidi mezi sebou dokážou předat tolik nenávisti a ještě na tom strávit tolik času," dodala poté. Nejlepší hejty se rozhodla zvěčnit nejen prostřednictvím sociálních sítí, ale také ve své nové kolekci oděvů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám