Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco na první velkou dovolenou vyrazila jeho ex, zpěvačka Monika Bagárová (29), s novým přítelem Leonardem Lekajem na Zanzibar a do Spojených arabských emirátů, bojovník Makhmud Muradov (34) vzal svoji novou lásku, blondýnku Sabinu Karáskovou, známou z reality show Love Island, do Thajska.

Muradov tady sice trénuje, ale čas na svoji přítelkyni si na Phuketu najde. Vyrážejí na pláž, šnorchlovat do průzračných vod anebo na výlety lodičkou. Sabina vystavuje své tělo v titěrných bikinách, bijec zase dává v plavkách na odiv svoje svaly.

Pár se spolu schází od přelomu roku, veřejně svoji lásku přiznali teprve před téměř dvěma měsíci. A vypadá to, že jim to klape. K fotografiím, kde na střídačku pózují s malým gibonkem, které Sabina postovala na sociální síti, dokonce napsala žertovný post "Moje dvě opičky." Zápasník reagoval komentářem, že podoba by tam byla a zda si jednu nevezmou domů. "Já už další nechci," odpověděla mu Sabina a připojila emotikon rtů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám