Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by neměl dalších starostí dost. Zpěvák Bohuš Matuš (50) sice našel štěstí v lásce s mladinkou Lucií, s níž vychovává dceru Natálii, a daří se mu i po pracovní stránce, jinak si s ním ale osud pohrává.

Už několikrát se s rodinou musel stěhovat po různých pronajatých bytech, ať kvůli problémům se sousedy anebo s majiteli. Stěhovali se už třikrát, momentálně snad zakotví na delší čas v domě, který jim pronajal Bohušův fanoušek. Zpěvák přišel i o auto, které dostal jako svatební dar. Ukázalo se, že je kradené.

Nyní se zpěvák rozčiluje kvůli tomu, že je opět podezříván z toho, že má exekuce. O těch sám promluvil v roce 2019 s tím, že už je vše zaplacené. Tehdy se podle jeho slov jednalo o nezaplacené pokuty od dopravního podniku, účty za telefon a nezaplacený tříměsíční nájem bytu, kde narostly obrovské úroky.

"Neustále mě někdo obviňuje, že mám spoustu exekucí a podobné nesmysly. Tak zde je pravda," napsal zpěvák do postu na sociálních sítích a přiložil i výsledek nahlížení do registru exekucí, kde u jeho jména nebyl nalezen žádný záznam. V registru si stav exekucí může za poplatek 218 korun zkontrolovat každý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám