Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemuseli jsme ji ani příliš navádět k tématu a Kateřina Sokolová (35) na sebe v našem video rozhovoru práskla, že pravidelně podstupuje tzv. brazilskou depilaci. Pro neznalé musíme vysvětlit, že se jedná o odstraňování chloupků pomocí vosku v oblasti třísel a genitálií.

„Chodím na brazilskou depilaci," hrdě ze sebe vyhrkla Kateřina, která jedním dechem vysvětlila, jak se při tomto kosmetickém zákroku vyrovnává s bolestí.

„Je to vlastně o zvyku. Poprvé to bylo opravdu bolestivé a skoro jsem brečela. Po několika návštěvách si kůže ale zvykne a je to v pohodě," rozpovídala se o zbavování chloupků Kateřina na prezentaci nového dámského holícího systému.

Návštěvu depilačního studia vnímá Katka stejně běžně jako třeba ošetření obličeje na kosmetice. „Ty holky to berou čistě jako práci a nijak se nad tím nepozastavují. Nemám s tím problém," nechala se slyšet držitelka ocenění nejkrásnějších nohou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám