Hlavní obsah
Článek

Moderátorka televizních novin na Primě Terezie Kašparovská (33) strávila nedělní odpoledne ve westernovém stylu. Její dcerka Ema (6) ji totiž už dlouho přesvědčuje, aby s ní šla zkusit jízdu na koni. Sama se totiž už přes půl roku věnuje jezdectví. Celou dobu ale rozumná maminka své dceři argumentovala, že jízda na koni je nebezpečná a na koňský hřbet nikdy nesedne.

A hle, rozhodla se překonat svůj strach, na hřbet koně se posadila a dokonce se jí to začalo líbit. Terezie se vyhoupla do sedla vlastně kvůli své nadřízené Jitce Obzinové, která vlastní na ranči Radotín několik koní.

„Nejdříve jsem měla velký strach, ale v závěru jsem z té zkušenosti byla nadšená," svěřila se nám moderátorka, kterou tento zážitek uchvátil natolik, že od příštího týdne bude brát profesionální lekce jízdy na koni.

A jak tuto zkušenost doposud bázlivé maminky komentovala malá Emička? „Dcera bohužel nemohla být přítomná mé koňské premiéře, neboť byla na prázdninách u babičky. Hned po mé jízdě jsem jí ale volala a místo slov chvály jsem se jen dočkala komentáře: „No to je dost, maminko, že jsi to konečně pochopila,“ smála se Kašparovská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám