Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Divadlo Radka Brzobohatého není velkou divadelní scénou, ale na premiéry nových inscenací si tam potrpí. Poslední z nich, vztahovou komedii Už je to venku! si nenechala ujít řada známých tváří, které už jsme delší čas neviděli.

V publiku mj. usedl moderátor Jan Rosák (76) s manželkou Jiřinou. Ve svých letech je stále štramák a i jeho žena vypadá skvěle. Na kolegy se přišly podívat také herečky Martina Hudečková nebo Simona Postlerová, která je po prodělané nemoci stále velmi pohublá. V hledišti se objevila také sestra moderátorky Gabriely Partyšové (45) Monika Dvořáková.

Na outfitu si dala záležet ředitelka divadla, herečka Romana Goščíková, anebo zpěvačka Kateřina Bohatová, která zvolila šaty od návrhářky Gábiny Páralové. A seklo to i herci a zpěvákovi Janu Fantovi, jehož můžete znát ze SuperStar anebo z role moderátora v seriálu Dobré zprávy, kde je kolegou Sáry Rychlíkové.

Jak se návštěvníci premiéry oblékli, se podívejte v naší fotogalerii. Komu to slušelo víc a komu méně, můžete samozřejmě komentovat v diskuzi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám