Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z našich nejkrásnějších modelek Iva Kubelková (46) šíleně zhubla. Pryč jsou bujné vnady, které si několikrát vysloužily titul nejkrásnější ňadra šoubyznysu a do dějin se zapsala Ivy věta, že za krásou jejích prsou stojí to, že jim každý večer vypráví pohádku.

Iva v poslední době pořádně zhubla, a možná by na ní plandala i velikost 34. "Je to tak. Mám pár kilo dole, ale není to úmyslně. Ani já nejsem nadšená a radši bych byla trošku plnější," řekla Super.cz Kubelková.

"Zkuste mít před státnicemi, starat se o dvě malé děti, denně jezdit 100 kilometrů do Prahy moderovat a do toho natáčet Cesty domů," vysvětlila důvod svého úbytku váhy. "Je to teď fakt fičák. Končím pátý ročník a když ho nedodělám teď, tak už asi nikdy. V květnu mám státnice a tak se šprtám," dodala Kubelková na párty v restauraci Bastion k připravované módní show Jaroslavy a Dominiky Sedláčkové.

Kubelková bude opět hlavní hvězdou přehlídky. "Jsem takový inventář. Už jsem letos uvažovala, jestli do toho ještě půjdu, protože jsem v pětatřiceti modelka v důchodu. Je to takové zvláštní, když mi ty náctileté holky v šatně vykají," dodala se smíchem nádherná Kubelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám