Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po roční pauze bude podzim na obrazovkách České televize opět patřit StarDance. Na tanečním parketu již dvanáctého ročníku populární soutěže se opět předvedou známé tváře napříč nejrůznějšími povoláními.

Hereckou profesi tentokrát na parketu zastoupí Ivana Chýlková (60), Marek Adamczyk (36), David Prachař a letošní nejmladší účastnice Darija Pavlovičová, která se bojí především nervů, které by ji mohly na parketu potrápit. „Já jsem nad tím docela přemýšlela, sem strašný stresař, vidím, jak budu celou dobu ve stresu,“ svěřila se mladá herečka. Hereckou, ale i pěveckou profesi letos zastoupí frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo (46) a na parketu uvidíme také vítězku SuperStar Terezu Maškovou (28).

Na nabídku stát se jednou z hvězd letošního StarDance kývla také modelka a moderátorka Iva Kubelková (46). „Zastihlo mě to loni na dovolené, tak jsem měla pocit, že jsem odpočatá, a říkala jsem si, proč ne. Teď když je člověk v pracovním procesu, tak si uvědomuje, že to bude velmi náročné,“ svěřila se Super.cz Iva Kubelková.

Ze sportovního světa budou na parketu hvězdy hned dvě. Snowboardistka Eva Adamczyková (30) a vodní slalomář Vavřinec Hradilek. V minulých řadách se StarDance zúčastnila například i spisovatelka nebo farářka. Zcela poprvé pak své taneční dovednosti předvede cukrář a porotce show Peče celá země Josef Maršálek. A komu budete na parketu StarDance nejvíce fandit?

Komu budete na tanečním parketu nejvíce fandit?
Iva Kubelková
17,6 %
David Prachař
4,3 %
Ivana Chýlková
9,4 %
Eva Adamczyková
27,1 %
Marek Adamczyk
5,2 %
Tereza Mašková
7,7 %
Richard Krajčo
7 %
Josef Maršálek
9 %
Darija Pavlovičová
6 %
Vavřinec Hradílek
6,7 %
Celkem hlasovalo 15935 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám