Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S bývalou tanečnicí Libuší Rohlíčkovou (43), jejímž prvním manželem byl zpěvák Daniel Hůlka (55) a druhým Pepa Vojtek (58), se kterým má syna Matyáše, se vídáme sporadicky. Je spokojená ve třetím manželství s hercem Zdeňkem Rohlíčkem, s nímž má dceru Elu. Věnuje se práci kosmetičky, teď si ovšem odskočila na módní molo a pro návrhářku Vlaďku Kouřilovou vytvořila i choreografii.

"To bylo ale jen takové odskočení. Jinak jsem normální máma a kosmetička ve svém salonu," usmívala se Libuška, která rozhodně nevypadá na svůj věk. "Samozřejmě se o sebe starám. Nemůžu klientkám něco radit a sama to nedělat. Už je to potřeba trochu podpořit. Vrásky se mi moc nedělají, asi díky genetice. Maminka vypadá dobře i v sedmdesáti. Jehel se zatím bojím, i když s mikrojehličkami pracuji," svěřila.

Od jehel jsme se oslím můstkem dostali k jejímu staršímu synovi. Patnáctiletý Matyáš má totiž cukrovku. "Už od šesti let se naučil si sám píchat inzulin perem, dneska už všechno zvládá sám, už má tedy pumpu, ale vše si obsluhuje. Je šikovný a zodpovědný, na to, že je mu patnáct, musím na něj pět jenom chválu," prozradila.

V uměleckých stopách svých rodičů zřejmě Matyáš tak úplně nepůjde. "Netancuje ani nezpívá. Ale baví ho ta druhá strana, takže se teď hlásil na art management a produkci. Teď čekáme, jak to dopadne. K umění tíhne spíš šestiletá Ela. Tancuje a zpívá, pobere to za nás za všechny. Chodí na balet, na street dance, miluje divadlo," vypočítala Libuška.

Reklama

Další články

Načítám