Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní role v pokračování filmu Gump, pes, který naučil lidi žít, budou opět hrát čtyřnozí hrdinové. Vedle nich se ale samozřejmě objeví i herci. Větší prostor tentokrát dostane Richard Krajčo (46) a my jsme byli u toho, když se seznamoval s prasetem. Tedy prasátkem Princem, které si v Gumpovi také zahraje.

"Je takové malé a roztomilé jako já. Takový pankáč," smál se Richard, s nímž se vepřík bát nemusí. "Mám prasátka rád. Ale ne na talíři, protože maso už deset let nejím," prozradil. "Vegetariánskou stravu jsem nejdřív zkoušel na tři měsíce ze zdravotních důvodů a už jsem u toho zůstal. Moje žena Karin už maso nejí dvacet let. Děti mají svobodnou volbu, dvě maso jí, jedno ne," upřesnil.

"Když jsem dětem říkal, že se mám dneska potkat s prasátkem, chtěly vynechat školu a jít se mnou. Chtěly by ho samozřejmě domů, ale už máme tři psy, kočku, koně, želvy a ty naše tři prasátka v pubertě. To úplně stačí," míní herec, zpěvák a nově i tanečník ve StarDance. "Mám toho teď opravdu hodně, s Gumpem jsem původně nepočítal ve svém dlouhodobém plánování. Ale nakonec jsme ho tam nějak nacpali," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám