Hlavní obsah
Článek

Blogerka Týnuš Třešničková (28) se proslavila především kvůli tomu, že před pěti lety byla během barmanské show v jednom podniku v Turecku brutálně popálená. Následně se ukázala jako velmi silná osoba, která se svým zraněním může být inspirací dalším lidem. Usměvavá Týnuš je šťastná po boku svého italského přítele Davida, se kterým bude už téměř dva roky.

Pořád jezdím do Itálie. Teď je tu akorát se mnou a zase nás čekají nějaké cesty po Itálii. Náš vztah není úplně na dálku. Týden je tady v Česku, týden je v Itálii, někdy tam jezdím za ním. My jsme téměř permanentně spolu,“ popsala Týnuš Super.cz své soukromí.

My si s Týnuš povídali na akci s názvem Na vlastní kůži. Tento projekt má ukázat lidem, že každá kůže má svůj příběh a když se vám něco stane, netřeba se stydět. Blogerka se už pátým rokem léčí s popáleninami druhého stupně a stále je na tom lépe.

A co se týče jejího vztahu s movitým italským hezounem, má jednoduchý recept na to, aby vztah mezi nimi úžasně klapal. Právě to, že nejsou spolu každý den. „Já si myslím, že je to hodně zdravé pro ten vztah, když se člověk chvíli s tím partnerem nevidí,“ smála se Týnuš Třešničková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám