Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos tomu bude pět let, co se youtuberce a influencerce Týnuš Třešničkové (28) razantně změnil život. Při ohnivé show ve vyhlášené istanbulské restauraci byla popálená spolu se svým tehdejším přítelem. Oba následně skončili v tamní nemocnici s popáleninami druhého stupně. Jizev se už nikdy nezbaví, Týnuš ale od té doby ukázala, že je velkou bojovnicí.

„Jako je pravda, že na začátku to bylo náročné, ale je to o té práci s psychikou, prostě nějak se s tím vyrovnat. Měla jsem čas se s tím pomaličku vyrovnávat, takže jsem pracovala sama se sebou, abych se z toho nezhroutila,“ svěřila se Super.cz.

„Cítím se skvěle, cítím se každý rok líp a líp, protože vidím, že se to krásně všechno hojí. Chodím na různé procedury, takže se to všechno postupně zlepšuje,“ dodala Týnuš, která se zapojila do projektu s názvem Na vlastní kůži. Ten má lidem ukázat, že každá kůže má svůj příběh a lidé by se neměli za sebe stydět.

Po pěti letech od osudného dne se tedy Týnuš Třešničková snaží inspirovat i ostatní. „Změnilo to moji osobu, ale ne můj život. Tohle mě utvrdilo v tom, že mám nějaké to sebevědomí a vím, jaká jsem a neovlivní to nějaká jizva, pupínek nebo něco takového.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám