Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

POZOR SPOILER!

Survivor opustila největší kočka soutěže. Modelka Andrea Bezděková (29) se probojovala mezi sedmičku nejlepších, ale dál už nedošla. Vaz jí zlomil duel s Tomášem Weimannem, který prohrála.

Andrea při odchodu měla neuvěřitelně emotivní řeč, u které slzy budou padat i těm největším tvrďákům. Prvních pár slov nebyla téměř schopná vyslovit, pláč nebral konce.

"Bylo strašně fajn tady s vámi být. Poznala jsem, jaké to je strávit 68 dní s různými osobnostmi v neuvěřitelně těžkých podmínkách. My jsme to zvládli. My už spolu můžeme jet na konec světa a bude nám tam fajn," řekla Andrea zbytku kmene, který pokračuje v soutěži dál.

"Děkuju za ty dny. Bylo to nesmírně zocelující. Doufám, že jsem ve vašich očích vymýtila pověry o modelkách. A plány, které jsme spřádali v časech těžkých a prázdných dnů, se všechny naplní," dodala Bezděková, která byla jednou z nejlepších hráček, vyhrávala souboje a dvakrát si nasadila náhrdelník osobní imunity. Přestože během soutěže zhubla až na 45 kilogramů, sílu jí to stále nebralo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám