Hlavní obsah
Článek

Je to pár týdnů, co influencerka a manželka hokejisty Alexandera Saláka Michaela vyrazila do společnosti se svou početnou rodinkou. Manželé se na kino premiéře pochlubili svými čtyřmi z pěti dětí a už v té době věděli, že brzy na světě přivítají šestého potomka.

Radostnou novinku nyní Michaela Saláková oznámila a pochlubila se i rostoucím bříškem. „Není na světě nic víc než láska, bez ní není život a bez ní by se také už za pár týdnů nenarodil malý zázrak, který z nás udělá šestinásobné rodiče,“ svěřila se půvabná blondýnka.

Nedávno svým fanouškům na sociálních sítích psala, že by si miminko ještě přála, to už pod srdcem děťátko nosila. „Naše malé překvapení vzniklo na Sašovy narozeniny a termín porodu má na moje narozeniny. Tohle není náhoda. Ta naše láska musí být něco mezi nebem a zemí. Ne že bych to nevěděla,“ dodala Michaela.

Hokejistovi a jeho ženě dělá doma radost syn Frederick (10), kterého přivedla Míša na svět v Chicagu, kde tehdy její manžel hrál, Sebastian (8), jenž se narodil v Petrohradě, stejně jako dcerka Beatrice Anna (5). V Praze pak Míša porodila první dceru Charlotte Miu (6) a nejmladšího Benjamina Huga (2).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám