Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Bagárová (29) už nějakou dobu opět prožívá krásné pocity zamilovanosti. Na svém instagramovém účtu před pár měsíci odhalila, že je šťastná po boku partnera Leonarda Lekaje, se kterým čas od času sdílí i momenty ze života.

Tentokrát svému Leonardovi věnovala instagramový příspěvek, kde mu vyznala lásku.

„Miluji způsob, jakým se po jeho boku cítím. Miluji ho ve všech směrech, kterými může žena muže milovat, od osobního do vesmírného, ale především je to bezpodmínečné,“ napsala Monika k romantické černobílé fotografii, ze které štěstí a láska přímo teče.

Oblíbená zpěvačka je také maminkou téměř tříleté dcery Ruminky, kterou přivedla na svět s bývalým partnerem Makhmudem Muradovem. Už jen z příspěvků, které zpěvačka sdílí, je zřejmé, že také s Ruminkou má Leonardo krásný vztah. „Občas dáme i rande ve dvou, ale stejně je nám smutno a spěcháme domů,“ napsala Bagárová s úsmevěm k další společné fotografii.

Pro pár není překážkou ani fakt, že Monika bydlí ve svém domě u Brna a Leon pracuje v Karlových Varech.

"Máme zázemí tam i tam. Zatím se navštěvujeme, uvidíme do budoucna, kam se posuneme. Už o tom samozřejmě přemýšlíme. Ale na to, jak jsme daleko, se vidíme velmi často a zvládáme to pěkně,“ prozradila Monika pro Super.cz nedávno s tím, že vztah na dálku může fungovat.

"Myslím, že ve vztahu jsou tři důležité věci: láska, věrnost a důvěra. A pokud tohle funguje a v tom druhém máte stoprocentně tohle všechno, tak není co řešit. Funguje to,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám