Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v květnu požádal Martin Kulhánek svoji přítelkyni Lauru Chrebetovou o ruku během výletu do Milána. Už za pár dní to bude přesně rok, kdy Laura řekla partnerovi, se kterým se dali dohromady v reality show Love Island, ano.

Vítězové reality show veselku odsunuli na neurčito. V talk show Superchat prozradili moderátorce Gabriele Wolfové podrobnosti.

"Svatba bude určitě, ale ještě nemáme ani datum. Všichni se nás na to ptají. I naše rodiny," řekl Martin. "My na to nemáme čas, nevíme jakou chceme, kde, jestli v soukromí nebo u moře a nebo velkou veselku," krčí rameny.

Jeho partnerka Laura souhlasí. "Svatba bude, ale nebyl na to ani čas. Do toho přišel Survivor, dům, měli jsme jiné priority. Na prvním místě bylo budování domova," vysvětlila Laura.

"Chceme to udělat v klidu, bude to náš velký den. Nebudeme to hrát na to, že to musí být do roka a do dne. Jen najít místo je problém. Taky to máme těžší v tom, že se musíme rozhodnout, jestli to bude v Čechách nebo na Slovensku," dodala Laura Chrebetová, která zatím nevybírá ani svatební šaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám