Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv její postava v seriálu Zlatá labuť není zrovna příkladem cností, ba právě naopak, diváci Kristýnu baští. Přitom donáší nejen na své řadové kolegy, ale upozornila ředitele obchodního domu na pletky spolumajitelky Ireny s prodavačkou. A také neustále prudí šéfovou, aby jí dala lepší práci.

Je vidět, že záporné postavy táhnou, zvlášť když jsou obestřeny nějakým tajemstvím. Tím si vysvětluje popularitu nejmladší prodavačky oddělení módy i její představitelka Ema Businská. „Role má zajímavou dějovou linku, ještě to kolem Kristýny bude hodně napínavé, což mě baví,“ řekla Super.cz.

Studentku 5. ročníku šestileté Pražské konzervatoře oboru herectví čekají v květnu přijímačky na vysokou školu. Přitom původně se chtěla věnovat především zpěvu. A tak si po devítiletce napsala tento obor do přihlášky na konzervatoř.

Ovšem na zpěv Emu nevzali. „Řekli mi, že jsem moc temperamentní a na zpěv se nehodím, ať studuji herectví. Už tehdy jsem cítila, že spíš mě láká být herečkou. A dnes jsem za to vděčná,“ přiznala nám Ema (20).

V minulosti se věnovala veslování na lepší sportovní úrovni, protože pochází z rodiny, kde se to veslaři doslova hemží. Jenže na svůj oblíbený sport teď nemá čas. „Hrozně ráda bych si sedla na loď a jela. To jsem udělala loni, jenže mě naštvalo, že mi loď nejela. Byla jsem zvyklá na svoji úplně jinou úroveň.“

Zajímalo nás, kdo vymyslel krásné jméno Ema? „Maminka mi chtěla dát Emílii po babičce, ale narodila jsem se v září. A taťka řekl, že bych měla narozeniny a v listopadu hned svátek a pak Vánoce. Všechny oslavy v jednom období. Rodiče je chtěli rozvrstvit do celého roku, takže je napadla alternativa,“ vysvětlila Super.cz Ema Businská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám