Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Daniel Radcliffe (33) se před pár dny stal otcem. Protože si informaci s partnerkou nechávali pro sebe, vše bylo jasné až díky paparazzi fotkám, na kterých je zachycen nejen hrdý táta, ale také maminka robátka.

Erin Darke (38) je o pět let starší než Daniel a je to také herečka. Jak to tak bývá, partneři se poprvé potkali před kamerou, a to už před deseti lety během natáčení filmu Zbav se svých miláčků. Tenkrát spolu měli erotickou scénu a jiskra přeskočila nejen na place. A protože herec své soukromí na veřejnosti příliš nerozebírá, dozvěděla se veřejnost i o těhotenství jeho přítelkyně teprve před několika týdny, a to také díky paparazzi fotkám.

Oba prý ale z jiného stavu měli radost a nemohli se dočkat, až jejich potomek přijde na svět. A to se nedávno stalo. Podle některých informací už měla herečka termín dokonce v březnu. Nyní už si tak rodiče drandí s kočárkem po ulicích New Yorku a jak je vidět, Daniel je skutečně hrdým tátou, kterému rozhodně nevadí svého potomka vozit. S barvou kočárku mu dokonce ladila kšiltovka, na ústech pak měl černou roušku. Jeho přítelkyně měla také roušku, ovšem staženou pod bradu a užívala si rodinnou procházku. Zatím není jasné, jakého pohlaví miminko je a už vůbec ne jméno, časem se ale snad veřejnost dozví, jestli se narodil malý kouzelník nebo kouzelnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám