Hlavní obsah
Článek

Nebyla by to snad ani Emily Ratajkowski (32), kdyby neodhalila víc kůže, než je při propagaci nové kampaně nezbytně potřeba. A to platí i v případě bikin...

Modelka si zkrátka nenechá ujít jedinou příležitost, aby podráždila veřejnost svými pověstnými křivkami, které ji proslavily před deseti lety v klipu Blurred Lines od Robina Thicka. Tam si vystačila pouze s kalhotkami téměř mikroskopických rozměrů.

Od té doby se sice stala vyhledávanou modelkou a příležitostnou herečkou, ale na natáčení klipu, díky němuž je dnes slavná, nemá ty nejpříjemnější vzpomínky. Zpěvák totiž neodolal a za holá ňadra ji chytil, což modelka prozradila s odstupem let ve své knize My Body Emily. Její slova následně potvrdil i režisér klipu.

Emily to ovšem asi nijak dramaticky nepoznamenalo, jelikož během focení letní kolekce plavek její značky Inamorata Swimwear, toho modelka opět ukazuje více než dost. A i to málo, co má na sobě, si svléká. Na dalších fotkách pro změnu sedí v titěrných bikinách rozkročmo k objektivu.

U jednatřicetileté maminky zkrátka nic nového pod Sluncem, ale se sdílením společné fotky s její údajnou novou láskou Harrym Stylesem si naopak dává na čas. Není se čemu divit, za fotku s posledním milencem - komikem Ericem Andrém, to na svátek všech zamilovaných v polovině února pěkně schytala...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám