Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že se Veronice Žilkové (62) delší vlasy skutečně zalíbily. Oblíbená herečka se po nějaké době opět pochlubila proměnou z kadeřnického salonu, odkud odešla nejen s novou vlasovou délkou, ale také svěží barvou.

„Výsledek mé dnešní proměny. Ta žlutá barva je zkreslená světlem,“ podotkla na svém instagramovém účtu k několika fotografiím, na kterých vyniká nejen proměna, ale také Veroničin spokojený výraz v tváři.

Netrvalo dlouho, co se u příspěvku objevily spousty lichotek, ale také kritika.

„Vy jste prostě hezká, ale mně se na vás víc libí kratší vlasy a méně žluté. Ale zase je to víc jarní styling a hlavně, že se to líbí vám,“ napsala jedna z fanynek

"Jejda, mně to připadá jako paruka. Verunko, mně jste se víc líbila v kratších vlasech, bylo to přírodnější,“ uvedla další, se kterou se pár dalších sledujících shodlo.

„U žen ve věku preferuji kratší vlasy, ale pokud je vám dobře v dlouhých, tak super,“ vzkázala příznivkyně. Další pak Veronice napsaly, že omládla o deset let, nebo že teď vypadá jako její vnučka Mia. „Úplně tady vidím Agáty Miušku, kopie,“ stojí ve vzkazu.

Herečka prošla vlasovou proměnou již v minulém roce, kdy nám prozradila, že jsou delší vlasy výhodou v divadle.

„S těmi dlouhými vlasy se ty změny účesů na jevišti dělají mnohem jednodušeji. Z copánků mladé pionýrky uděláte lehce ordinérní drdol sekretářky,“ řekla pro Super.cz.

Líbí se vám nový účes Veroniky Žilkové?
Ano
14,6 %
Ne
85,4 %
Celkem hlasovalo 25016 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám