Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To je tedy gól! Když se do druhé řady zemědělské reality show Farmář hledá ženu hlásil dosud dvakrát ženatý samorost Stanislav Sekanina (59), patrně zapomněl, že po jeho boku už pět let stojí přítelkyně Alena. A právě ta prý brutálně napadla Standovu vyvolenou z televizní seznamky Katarinu Tamášovou (46). „Prokopla mi hrudník. Skončila jsem v nemocnici,“ tvrdí svérázná blondýna.

„Chtěla jsem Standu po konci natáčení navštívit. Zaklepala jsem na okno, Alena vylítla ze dveří a fyzicky mě napadla. Měla jsem pak problémy s plícemi, půl roku jsem trpěla bolestmi. Takže jsem se ho už pak nepokoušela vidět, dopadlo by to stejně,“ řekla Super.cz Katarina. Ta si získala řadu příznivců díky tomu, že používá hodně svérázný slovník.

Nyní tvrdí, že ji Standa, s nímž v posledním díle, který vysílá Prima v pondělí, stráví i noc, zklamal. „Zdá se mi, že vlastně nehledal družku, ale pomocnou sílu do hospody, které by nemusel platit. A pořád by s ním přitom bydlela Alena. On mě od začátku miloval, já jeho ne, brala jsem ho s rozumem jako seriózního pána. Nechtěla jsem nikoho mladšího. Jenže ani Standa si neumí vybrat,“ říká Katarina.

Se Sekaninou si prý pravidelně volali, po upoutávce na poslední díl je ale všemu konec. „Standa si myslí, že jsem mu ublížila,“ vysvětluje Tamášová, která přitom v reklamě na posledního Farmáře pouze říká, že Standova Alenka jí všechno překazila. A tato slova se patrně Standově dlouholeté přítelkyni nelíbila. K údajnému napadení z její strany však došlo již před pár měsíci.

Reklama

Další články

Načítám