Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naposledy se před kamerou objevil v roce 2015, a to v dramatu Lovci a oběti a v seriálu Všechny moje lásky. Od té doby Karel Heřmánek (76) role odmítal. Nynější produkce se mu příliš nezamlouvala. „Raději se dívám na dobré filmy, než abych hrál ve špatných,“ řekl herec, který se po letech rozhodnul udělat výjimku.

Bude hvězdou nového seriálu televize Nova Mozaika, který vzniká podle scénáře Alice Nellis. Seriál bude vyprávět příběhem velké, na první pohled zcela vzorové rodiny, kterou otřese náhlý rozchod rodičů. Ty ztvární Taťjana Medvecká a Karel Heřmánek, který se na obrazovce objeví jako Jindřich, technicky zaměřený kutil a mykolog s láskou k cestování.

„Jindřich je mi trochu podobný, má velkou rodinu, o kterou se snaží starat, jak nejlépe to jde. A samozřejmě, jak to bývá, děti i rodiče mají problémy,“ řekl Karel Heřmánek, který se před kameru vrací po dlouhých osmi letech. „Abych pravdu řekl, tak nabídky, které jsem dostával, se mi nelíbily, proto jsem se věnoval hlavně divadlu. Teď jsme divadlo předali synům, takže mám víc času, a abych se tak úplně nenudil, abych nebyl jen penzista, tak jsem do tohohle šel,“ řekl se smíchem Karel Heřmánek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám