Hlavní obsah
Článek

Mezi hosty středeční společenské události TIME100Gala konané v newyorském Lincolnově centru nechyběla řada známých osobností a ujít si ji nenechala ani herečka Mia Farrow (78). Ta na červeném koberci zapózovala jak sama, tak i se svým synem Ronanem Farrowem (35), jímž se na prestižní akci nechala doprovodit.

Každoroční událost, během níž magazín TIME ocení stovku nejvlivnějších lidí světa, letos moderovala Jennifer Coolidge a Farrow patřila mezi novináře, kteří se na sestavení letošního žebříčku podíleli.

Herečka, jež se proslavila rolí v hororu Rosemary má děťátko od Romana Polanskiho, za nějž v roce 1969 získala i Zlatý glóbus, zvolila bílé sametové šaty bez rukávů, černé sandálky s psaníčkem a jen lehký make-up. Nechala navíc vyniknout své stále krásné a pěstěné dlouhé kadeře.

S jejím pohledným synem tvořila na červeném koberci krásnou dvojici. Pětatřicetiletý novinář je zároveň synem režiséra Woodyho Allena, se kterým Farrow žila třináct let. Jejich vztah ztroskotal poté, co Allen našel zalíbení v jedné z jejích dcer Soon-Yi Previn, kterou si adoptovala během dřívějšího manželství s hudebním skladatelem dirigentem a klavíristou Andrém Previnem. Allen si v roce 1997 Soon-Yi vzal, mají spolu dvě adoptivní děti. Farrow měla celkem patnáct dětí včetně jedenácti adoptivních. O tři potomky už bohužel přišla.

Reklama

Další články

Načítám