Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen pár dní po narození jejího prvního vnoučete se herečka Demi Moore (61) fanouškům na Instagramu ukázala v titěrných bikinách s leopardím vzorem. Společnost při odpočinku na pohovce jí přitom nedělal žádný mužský protějšek, nýbrž její milovaný psík, který měl výsadní právo 'pohovět' si na jejím hrudníku.

Čivava jménem Pilaf, která je už nějaký čas nejdůvěrnějším parťákem hvězdy Neslušného návrhu či Striptýzu, rozhodně nemá ‚život pod psa‘. Jeho majitelka ji s sebou nosí téměř všude, kam se hne, a to i na místa, kam mají zvířata obvykle zákaz.

Loni se například řešilo, když herečka Pilafa vzala do proslulého muzea umění Louvre v Paříži. Na klíně jej měla třeba i během návštěvy loňského tenisového zápasu Rafaela Nadala na French Open, kdy ještě tvořila pár s o třináct let mladším sympatickým švýcarským šéfkuchařem Danielem Hummem. Přestože to mezi nimi vypadalo na velkou lásku, vztah nakonec po několika měsících ukončili.

Z Demi je tak opravdu krásná babička. Začátkem týdne totiž vyšlo najevo, že její nejstarší dcera Rumer Willis (34) porodila. Stalo se tak již 18. dubna a do rodiny přibyla další holčička. S partnerem Derekem Richardem Thomasem dívenku narozenou doma pojmenovali Louetta Isley. Dědečkem se tak stal i hereččin exmanžel Bruce Willis (69). Nejen rodina a přátelé novopečené rodiče pochopitelně po oficiálním prohlášení zahrnuli gratulacemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám