Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z modelek na přehlídce návrhářky Vlaďky Kouřilové byla i zpěvačka Heidi Janků (61). Výběr modelu šel sice trochu proti zpěvaččinu stylu, který je více sexy, ale i v elegantních šatech jí to slušelo. "Bavilo mě zahrát si na modelku, i když trochu ve výslužbě," smála se Heidi.

Zpěvačka se nebrání žádné výzvě, jak v našem rozhovoru připomněla, nebojí se ani tance na stole, jak nedávno dokázala v pražském baru. I proto, že nezkazí žádnou legraci, nemá o práci nouzi. "Koncertuji teď každý víkend. Užívám si, když jsme dva roky za covidu vystupovat nemohli. Ani s velkou dovolenou nepočítám. Mám naplánovaných jen pár dní v Chorvatsku začátkem července a koncem prázdnin možná pojedu do Španělska. Ale musím to napasovat tak, abych neohrozila svoje vystoupení," vysvětlila.

Povídali jsme si i o jejích pódiových outfitech. "S kapelou mám většinou džíny anebo kraťasy. V šatech zpívám na společenských akcích. Hlavně se v tom musím cítit dobře a nesmím moc vyhazovat nohy, když mám tedy ty šaty. V poslední době se ráda obléknu i do nějaké hezké róby," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám