Hlavní obsah
Článek

Rozvod s Richardem Genzerem (57), s nímž už roky nežila, proběhl v přátelském duchu. Po ukončení manželství se pěvecká koučka a zpěvačka oficiálně vrátila ke svému dívčímu příjmení, které stejně používala jako umělecké. "Už mám všechny doklady nové," pochlubila se Super.cz Linda Finková (55).

"Dala jsem si na to měsíc a půl. Jen občas na mě vykoukne třeba to, že mám zaplatit pojištění, a tam mám pořád staré jméno. Vrátila jsem se k Finkové, což bylo mé jméno do třiceti. Ono ostatně pro ženu je komplikované měnit příjmení, když ho má jako pracovní. Já dokonce uvažovala, že bych vystupovala jako Genzerová, ale rozmluvili mi to," svěřila Linda a v našem videu vysvětlila důvody. "Možná, kdybych nezpívala jako Finková, tak to nechám být a klidně zůstanu Genzerová," dodala.

Žertovali jsme, že když už se konečně rozvedla, mohla by se provdat za svého dlouholetého přítele Milana, s nímž žije. Ale chyba lávky. "To by se musel ještě rozvést on. Je v tom úplně stejný, na nic nespěchá. Ale já na něj rozhodně netlačím. Žijeme spolu, máme se rádi, a jestli se rozvede teď, nebo za deset let, je mi ukradené," uzavřela Linda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám