Hlavní obsah
Článek

Copatá holčička, která se na vás usmívá z fotky, je úspěšnou modelkou. Za svou víc jak dvacetiletou kariéru toho stihla už opravdu hodně: pózovala pro nejprestižnější magazíny, chodila přehlídky pro nejluxusnější světové značky, zahrála si ve filmu. Už tušíte, o kom je řeč?

Simona Krainová (51) se narodila 19. února 1973 v Havířově. Po roce 1989 se dlouhonohá blondýna rozhodla zkusit štěstí v castingu, který pořádala agentura Madison models, v němž uspěla a jí se otevřela pomyslná brána ke schodům k modelingovému vrcholu.

Ačkoli začátky v Paříži nebyly pro tehdy šestnáctiletou Simonu vůbec snadné, postupem času si vydobyla pevné místo mezi nejžádanějšími modelkami. Fotila pro časopisy Elle, Marie Claire, Cosmopolitan nebo Maxim. Magazín Stuff ji dokonce v roce 2001 zařadil mezi padesátku nejvíc sexy žen světa. Spolupracovala s Helmutem Newtonem, Patrikem Demarchelierem, stala se tváří značek Christian Dior či L’Oreal, předváděla pro značky Yves Saint Laurent, Thierry Mugler nebo Max Mara.

Kromě modelingu si Simona zahrála i v několika filmech. Každý si ji jistě pamatuje ze snímku Kamarád do deště 2 nebo z trilogie Byl jednou jeden polda.

Prvním manželem Krainové byl Bořek Slezáček. Jejich vztah ovšem brzy po svatbě zkrachoval a následoval rozvod. Ani další vážná známost s hokejistou Jiřím Hudlerem nedopadla dobře, podváděl ji. Štěstí našla až v náruči Karla Vágnera, kterého si za muže vzala 3. září 2010 na Staroměstské radnici v Praze. Mají dvouletého syna Maxe a těší se na příchod druhého společného potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám