Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karolína Krézlová (36) je trnem v oku většiny účastníků reality show Survivor. Nikdo jí nevěří, přestože se snaží přiklonit na svoji stranu každého různými intrikami a pomluvami. "Řekla mi, že Tomáš chce do duelu Báru, že jste říkali o nás, že jsme dementi," řekla narovinu Johanka Fabišíková modelce Andree Bezděkové (29), přestože jsou každá z jiné aliance.

"Chtěla by vás rozvrátit. Říkala mi, že ty a Pepa jste duo, které bude držet spolu až do konce. A chtěla by, abychom vás vyřadili," překvapila Johanka upřímností k Andree.

"Najednou změnila názor, obíhá všechny, všem říká mylné informace. Manipuluje s důvěrou a pocity ostatních, jestli to dělá naschvál, vadí mi to," dodala Johanka a Andrea Bezděková jen přikyvuje.

I podle Bezděkové v Survivoru ve sloučení nemá Krézlová co dělat. "Řekla jsem Káje, že je hodně náročné pro její okolí, když desetkrát za den řekne, že chce odejít. Pak jdeme na kmenovou radu s tím, že máme člověka, který chce odejít a nějakým způsobem to usnadní cestu dál. A pak se rozmyslí a řekne ′ne já tady chci být.′ Vyřazuje to hráče, kteří tady opravdu chtějí být. Takový hráč jako Kája tady nemá co dělat," dodala rázně Bezděková.

Reklama

Další články

Načítám