Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Manželka bývalé hokejové hvězdy a dnešního politika Jiřího Šlégra (52) Kateřina Šlégrová se rozhodla ukázat všem, že není závislá na muži, s kterým se kvůli nevěrám rozvádí, a postavila se za prodejní pult. V obchodě s hadříky, kde se před pár týdny motala také Iveta Bartošová, s velmi výrazným dekoltem radila lidem, co si koupit na sebe. Podívejte se do fotogalerie na to, jak bujnými vnadami se chlubila!

Kateřinu nedávno nadzvedla poznámka o tom, že manželky hokejistů neumí pracovat. „Práce se rozhodně nebojím, naopak momentálně dělám na novém projektu, kterému bych se do budoucna ráda věnovala, ale nevadila by mi ani práce v obchodě,“ tvrdí Šlégrová. Ta spolu s Petrem Vojnarem a Štěpánkou Decastelo, která nedávno řádila s Domenicem Martuccim v Itálii, radila v roli módního konzultanta běžným návštěvníkům, co by jim asi tak slušelo.

A zatímco Vojnar, který se onehdy svlékl do půl těla v kalendáři pro gaye, své rady cíleně směřoval k zákaznicím, Kateřina se Štěpánkou pomohly lidem s výběrem moderních střihů bez rozdílu pohlaví. A o víkendu je čeká stejná práce znovu. Kdo ví, zda si ke Šlégrové nějaký ten hadřík nepřijde koupit i milenka jejího manžela Lucie Králová...

Reklama

Další články

Načítám