Hlavní obsah
Článek

Zendaya (26) se odhalování opravdu nebojí. Herečka do společnosti ráda nosí velmi sexy modely a ani na filmovém festivalu neudělala výjimku a ke kalhotám oblékla jen nezvyklou vestu. Ukázala víc než jen svou velmi štíhlou postavu.

Zendaya díky svému vzhledu není jen herečkou, ale pohybuje se i v modelingu. Módní návrháři se předhánějí v tom, kdo jí na společenskou událost přichystá lepší model. Na filmovém festivalu CinemaCon 2023, který se konal v nevadském Las Vegas, oblékla outfit značky Louis Vuitton, sestávající z širokých kalhot a vršku připomínajícím vestu. Ten ovšem ve skutečnosti byl spíš jen kusem látky překrývající ňadra a břicho, a tak odhaloval nejen celá hereččina záda, ale na straně vytvářel i efekt sideboob, takže vidět bylo z jejího těla opravdu hodně.

Herečka je ovšem na sexy modely zvyklá, a tak „nebezpečný“ kousek oděvu vynesla s úsměvem. Po jejím boku stál herec Timothee Chalamet, který s ní v současné době propaguje druhou část sci-fi série Duna. V minulosti si spousta příznivců herců myslela, že spolu dokonce chodí, ti ale později promluvili o tom, že mají vztah spíše jako bratr a sestra. Zendaya v současné době žije s hercem Tomem Hollandem (27), Timothee by měl randit s Kylie Jenner (26).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám