Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristýna Pumprlová (17), která boduje hlavně v zahraničí, čím dál častěji pociťuje i druhou stránku popularity. Kromě slov chvály už si vyslechla i spoustu urážek, jimiž ji častují především ti, kteří o jejím soukromém životě nemají nejmenší ponětí. Týkají se především jejího rozchodu s expartnerem.

„Mám už docela dost řečí, které kolují ohledně mého rozchodu s expřítelem, jaká jsem hrozně zlá zlatokopecká fiflenka. To by o mně můj bývalý partner v životě neřekl, protože mě na rozdíl od těch, kteří tvrdí tyto nesmysly, zná. Nechápu, kam na to všechny ty hvězdy chodí. Takže kdybych to mohla uvést na pravou míru: S přítelem jsme se rozešli ze závažného důvodu, který musíme dále řešit, proto jsme také stále v kontaktu. Rozhodně to nebylo tak, že by to byl můj bezdůvodný výmysl nebo že by u nás lítaly talířky,“ vysvětlila Kristýna.

„Strašně miluju ty slepice, co mi vypisují hloupé příspěvky na fanpage, které se kvůli vulgárním výrazům automaticky blokují. Tak i ty musím zklamat, ne holky, nerozešla jsem se s ním, abych mohla být s nějakým podnikatelem, který mi bude dotovat život, mám se dobře i bez něj,“ vzkazuje Pumprlová.

Aby si zlepšila náladu, v Londýně, kde nyní pobývá, oslovila fotografa Noela Shelleyho a nafotili spolu sérii fotek, na kterých Kristýna vypadá skvostně. „Jelikož je mi momentálně v Londýně má práce vším, tak si ráda „zafotím“ i o víkendech, abych pořád nepřemýšlela nad problémy. Právě minulý víkend jsem se spojila s Noelem Shelleyem a deštivou neděli jsme strávili nafocením snímků pro mou webovku. Noel je tu špička mezi fotografy, ale hlavně je mi tu i oporou a i přes moji „super“ náladu se mnou dokázal vytvořit pár fotek, které mě potěšily,“ uzavřela sedmnáctiletá modelka.

Reklama

Další články

Načítám