Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český influencer a model Martin Carev, jehož můžete znát i díky účinkování v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, je velkým cestovatelem. Může se pochlubit tím, že procestoval všechny světové kontinenty. Nedávno mu totiž do cestovatelského portfolia přibyla i Antarktida.

Už několik let jsem snil o dobytí sedmého kontinentu a po dvou bouřlivých dnech plavby přes Drakeův průliv se mi tenhle sen konečně splnil. Šílenější výlet na lodi jsem asi ještě nezažil. Na Antarktidě jsme pozorovali hejno velryb, které se krmily přímo u našeho člunu. Ve člunu jsme museli překonat třímetrové vlny a skrýt se za obřím ledovcem, protože jsme se nemohli dostat zpátky na loď," vyprávěl Super.cz o cestě.

V roce 2021 Martin odstartoval sérii cestovatelských expedicí ve spojení s projektem Tatra kolem světa. "Absolvoval jsem již několik etap jako například expedice do Patagonie, Ekvádoru, Kolumbie, Chile, Argentiny nebo Afriky. Z každé cesty jsem si odnesl mnoho nepopsatelných zážitků, na které budu vzpomínat až do konce života," svěřil s tím, že i touto cestou si splnil dávný sen.

Martin se jako první youtuber objevil i v poslední řadě televizní show Tvoje tvář má známý hlas. "Jelikož se už několik let věnuji zpěvu a hudební produkci, tak mám k hudbě velmi blízko. Možnost účinkovat v této show jsem bral jako novou zajímavou příležitost, ve které můžu načerpat nové zkušenosti, ať už z oblasti hudby nebo účinkování v TV," míní.

Málokdo ovšem ví, že má Martin blízko i k modelingu. Jako první mužský ambasador se již třetím rokem věnuje moderování castingů modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro Českou republiku. Bude tomu tak i letos, kdy se castingy budou opět konat v různých městech po celé ČR od 11. do 20. května.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám