Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po úspěšném uvedení první řady minisérie Iveta si premiéru té druhé nenechala ujít řada známých osobností. V kině pražské Lucerny to tentokrát praskalo ve švech a na červeném koberci se objevily nejenom hvězdy seriálu.

Mezi prvními do kina dorazili soutěžící populární show Survivor, kteří se bavili od samého začátku. Tomáš Weimann, nově oholená Žaneta Skružná a Matěj Quitt se okamžitě chopili sektu, kterého byl všude dostatek. Se skleničkou se hned po příchodu objevil také Felix Slováček (80), kterému na premiéru dělala doprovod sličná zrzka Kateřina Bláhová.

Premiéru si nenechala ujít ani představitelka Ivety Bartošové, (†48) herečka Anna Fialová. Ta dorazila ruku v ruce se svým partnerem, kterého ve společnosti poprvé představila už vloni na festivalu v Karlových Varech. „V druhé sérii je z ní už sebevědomá žena, která byla v té době podle mě neskutečně úspěšná. Byla sex symbolem, byla nádherná. Měla skutečně obrovskou základnu fanoušků, získávala jednoho Slavíka za druhým a plnilo se jí všechno,“ svěřila se Anna Fialová ke své roli.

Na červeném koberci nechyběl ani Ondřej Brzobohatý (41), který si ve druhé sérii zahrál skladatele Ladislava Štaidla. Doprovod mu dělala samozřejmě partnerka, moderátorka Daniela Písařovicová (45), od které se skoro nehnul na krok. Nechyběl ani představitel Rudolfa Hrušínského nejmladšího, kterého před kamerou ztvárnil herec Oskar Hes. Toho do kina přišla podpořit maminka, tanečnice Marcela Karleszová.

Mezi posledními do kina zavítal také syn Ivety Bartošové Artur Štaidl. Dorazil s přítelkyní ruku v ruce a s ochrankou za zády. Sršel skvělou energií a po celou dobu premiéry se dobře bavil. Kdo další se na premiéře v kině Lucerna skvěle bavil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám