Hlavní obsah
Článek

Ve druhé řadě minisérie Iveta má silnou linku vedle Ivety Bartošové (†48) také její tehdejší partner, skladatel Ladislav Štaidl. Toho si v seriálu zahrál Ondřej Brzobohatý (41), který překvapil neuvěřitelnou podobou. Na svou roli se pilně připravoval, už jen proto, že za herce se příliš nepovažuje.

„Pro mě je vždycky těžké se do jakékoli role dostat. Tohle bylo o to těžší, protože je napsaná velmi hluboce a moc dobře. Já se nepokládám za herce profesí, veškerá moje herecká škola byla, že jsem se s tátou učil scénáře, které se potřeboval naučit. Tím pádem jsem si tolik nevěřil,“ svěřil se Ondřej Brzobohatý na premiéře seriálu, ke kterému skládal hudbu.

Jeho rodina se s tou Ladislava Štadila přátelila, takže si známého skladatele dobře pamatuje už od dětství. „Znaly se naše rodiny, do dneška jsem ve velmi přátelském vztahu s jeho dětmi a bylo to velmi zvláštní v tom, že jsem měl hrát svýho strejdu z dětství, kterého jsem znal v jiných polohách, než vystupoval na veřejnosti. Takže tu jeho stránku, kdy vystupoval veřejně, jsem se musel naučit, tak jsem si ho nepamatoval,“ prozradil Ondřej Brzobohatý k nové řadě minisérie Iveta.

Reklama

Další články

Načítám