Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jan Čenský (62) je na veřejnosti vždy za dokonalého gentlemana, který by z fleku mohl hrát Jamese Bonda. Možná právě tato jeho image vytvořila mezi lidmi názor, že je často považován za nového Jiřího Bartošku (77). Toto přirovnání ale Honzu nechává chladným.

To ne, já mám Barťáka velmi rád, máme se rádi a na Barťáka nikdo nemá. Já ho obdivuju. Nikdy nezapomenu, když jsme spolu hráli a on říkal „Čendo, ty nechlastáš, nekouříš, co děláš u divadla?“ smál se Jiří Čenský během rozhovoru pro Super.cz.

My jsme si s hercem povídali na křtu nové knihy Na stezce Českem od Lucie Kutrové, která prošla naší zemi spolu se svým parťákem, sibiřským huskym Marvelem. Sám Jan turistiku miluje. „Jsem z Orlických hor, mám rád Šumavu, a hlavně kopce. Takže do této knížky se rád začtu.“

Co nás ale zaskočilo, bylo to, že během rozhovoru na sobě neměl sako, bez kterého jindy neudělá ani ránu. „No, jelikož je to téma cestování, tak mi říkali, že si nemám dělat starosti s oblečením. Sako tady s sebou mám, takže možná ho ještě vyndám,“ dodal Jan Čenský, který skutečně nevydržel a po našem natáčení, před zahájením slavnostního křtu, se přece jen hodil více do gala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám