Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Nováková (42) má se svým manželem Vojtěchem Moravcem syna Mikuláše. V minulých dnech si slavný pár zažil na vlastní kůži strasti, které jednou potkají všechny rodiče. Vybírali pro syna školu a kvůli velkému počtu dětí to nebylo vůbec jednoduché a pěkně se zapotili, neměli totiž žádná zadní vrátka.

Už máme vybráno, už proběhl i zápis a naštěstí se umístil, byl velký zájem a brali málo dětí. Takže máme radost, protože my jsme neměli vlastně žádnou jinou variantu a neměli jsme nějak čas to řešit, takže dopadlo to dobře,“ oddechla si herečka během rozhovoru pro Super.cz.

A jak se celá rodinka psychicky připravuje na tento velký krok a změnu v jejich životech? „Zatím se to neděje, takže vám k tomu asi nic ještě neřeknu. Je to před námi. Zatím je to dítě školkou povinné. Sama se nechám překvapit, co všechno se změní,“ smála se Sandra Nováková, se kterou jsme si povídali na slavnostní premiéře nového primáckého seriálu Pod hladinou, ve kterém hraje hlavní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám