Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikant Karel Vágner se díky svému synovi Karlovi stane už potřetí dědečkem. Ten už má dva syny, Káju s manažerkou Zuzanou Poláčkovou a Maxe s modelkou Simonou Krainovou (51), která je nyní podruhé těhotná. "Těším se na vnouče, těšil jsem se na všechny. Ale mně každý říkal, jak budu šílet, až budu mít vnoučata. Ale já mám pocit, jako bych měl další dítě, protože mojí nejmladší Barborce je teprve dvanáct," řekl Super.cz.

"Takhle nadšení jsou podle mne lidé, kteří už mají vlastní děti odrostlé, jsou sami, třeba jen se psem, a pak do toho přijde to vnouče, které jim zase změní život," míní. "Když se narodil malý Kája, vzal jsem ho jako další malé dítě do rodiny, pak se narodil Max a teď budu čekat na dalšího vnoučka," krčí rameny Vágner, jenž má se třemi ženami celkem sedm dětí.

Rozmazlovací děda z něj asi nikdy nebude. "Takový asi opravdu nejsem. I když mám pocit, že samozřejmě má člověk své děti rozmazlovat. Ale já je svým způsobem rozmazluju, stejně tak jako jejich maminky," smál se.

Karel má před sebou oslavu svých sedmdesátin a slibuje, že sám už s plozením skončil. "Myslím, že člověk v našich letech už má být zodpovědnější. Táta má děti někam vychovat a dochovat. A nechat je tady samotné po pár letech, je asi špatně. Se svými vlastními už jsem proto doopravdy skončil," řekl.

S vnuky se prý vídá docela často. "Chodí k nám na procházku. U nás je obrovský park, chodí se tam dívat na rododendrony, kvetoucí stromy, na jezera a u mne skončí na kafi. A také chodím já k nim," svěřil.

Kdyby se tentokrát Simoně narodila holčička, měla by ale oproti bráškům u dědy výhodu. "Já mám k holčičkám úplně jiný vztah než ke klukům. K těm se chovám spíš jako chlap, ale co se týče holčiček, jsem přesvědčený, že je musím rozmazlovat. Hlavně nejmladší Barunku. Takže bych takový byl asi i na vnučku," domnívá se Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám