Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí podmínečně propustili manžela Lucie Křížkové (39) David Křížka z vězení. Odsouzen byl za podíl na tunelování Metropolitního družstva. Původně si měl odsedět pět let, po necelých dvou letech je volný, uspěl hned v první žádosti o podmínečné propuštění. Dle svých slov doplatil na důvěru a naivitu.

„Po svých oceánských plavbách jsem se nechal vlákat do světa businessu, kde se na rozdíl od sportu nehraje fair play, nic jsem nezpronevěřil a neukradl, ale nyní musím pykat za svoji důvěřivost a naivitu. Budiž to poučení pro ostatní,“ uvedl Křížek tehdy ke svým skutkům.

Trest si odseděl ve věznici ve Stráži pod Ralskem, jeho žena Lucie při něm celou dobu stála a veřejně mu vyjadřovala podporu. Tu jemu i Lucii nyní vyjádřilo i mnoho přátel ze šoubyznysu, a to ke snímku, na němž se Křížek objímá se svou dcerou Lolou. Manželé mají ještě staršího Davida. „Freedom (svoboda - pozn.),“ napsala k fotce Křížková.

„Holči, já mám takovou radost! Za vás. A hlavně za ty děti,“ vzkázala moderátorka Laďka Něrgešová. „Konečně spolu. Mám za vás takovou radost,“ napsala Gabriela Lašková.

„A tak to má být,“ míní Tereza Bebarová a Veronika Kašáková uvedla: „Dojetím nevidím.“

„Lucie, mám velikou radost,“ přidal se Roman Vojtek a téměř stejnou zprávu kamarádce a jejímu muži poslala také Iveta Vítová.

Eva Burešová poslala srdíčka, stejně tak Monika Absolonová, Tereza Kadeřábková a Eliška Bučková.

„Nádhera! Moc vám přejeme, že už jste zase spolu,“ vzkázala Petra Eliáš Voláková. „Nene! Tak to je nejvíc boží, mám obr radost, užívejte,“ přidala se atletka Zuzana Hejnová.

S manželem byla Lucie Křížková po celou dobu v každodenním kontaktu. „Naštěstí to funguje tak, že může každý den volat. Má ode mě předplacenou telefonní kartu, takže se každý den 20 minut můžeme slyšet a jednou za měsíc tam jezdíme na návštěvu,“ řekla Super.cz v době, kdy byl její muž ještě ve vězení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám