Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Kuchařová (36) vyrazila s přítelem Lanem Carlsonem na Slovensko, kde přijali pozvání závodníka Michala Matějovského zúčastnit se závodů mistrovství světa cestovních vozů. A přijela v pořádně sexy oblečku. Závodníci měli co dělat, aby při pohledu na svůdnou bývalou Miss World vůbec své vozy nastartovali.

Matějovský, kterému Kuchařová nadšeně držela palce, hned v sobotní kvalifikaci vybojoval druhý nejrychlejší čas a celý závod druhý den pak dokonce vyhrál. „Michala znám několik let a vždy jsem mu fandila. Jsem ráda, že jsem mohla navštívit tyto úžasné závody a být u toho, když je Michal dotáhl do vítězného konce," prozradila Kuchařová, která ze Slovenska zamířila rovnou do Itálie.

V Miláně právě v těchto dnech fotí další exkluzivní kalendář se svým osvědčeným týmem - fotografem Matúšem Tóthem, vizážistkou Ivanou Tokarskou a svojí dvorní módní návrhářkou Ivanou Mentlovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám