Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Cynthia Nixon (57), známá hlavně jako Miranda ze seriálu Sex ve městě, využila velikonoční svátky a své narozeniny k návštěvě Evropy. Domů se jí ani její manželce a synovi nechtělo.

Miranda měla v původním seriálu Sex ve městě vztahy s muži a zakotvila vedle barmana Steva, se kterým měla syna Bradyho. V novém pokračování s názvem A jak to bylo dál... jí už tvůrci dopřáli i vztah s nebinární postavou Che Diaz. Tento příběh se daleko více podobá skutečnému životu Cynthie, která je už léta šťastně vdaná za ženu.

Herečka také zpočátku randila s muži a s dlouholetým partnerem Dannym Mozesem má dva teď už dospělé syny. Pak ale potkala aktivistku za práva a vzdělávání LGBTQ+ komunity Christine Marinoni a v roce 2004 s ní začala žít. V roce 2011 Christine porodila chlapce Maxe a o rok později se dámy vzaly. A jejich vztah šťastně trvá. Společně si zaletěly i na poznávačku Evropy a nevynechaly ani Prahu. A v naší metropoli, stejně jako ve Vídni, se jim velice zalíbilo.

Herečka si oblíbila Vídeň i Prahu.

„Nemohla jsem strávit Velikonoce a své narozeniny lépe než během jarních prázdnin ve Vídni a Praze,“ napsala Cynthia na sociální síť, kam umístila i několik fotografií z cest. Na těch je zachycena nejen ona a její manželka, ale také společný syn a přátelé páru.

Společně pak nenavštívili jen Prahu, ale hned na první fotce je v pozadí Třebíč. Herečka nakonec do popisku doplnila i to, že v hlavním městě byly ubytovány tak skvěle, že se jim ani nechtělo odjet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám