Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za pár dní se na obrazovkách objeví druhá řada minisérie Iveta. Populární seriál mapující život zpěvačky Ivety Bartošové (†48) promítne její život v letech 1990 až 1998. Už nyní uniklo, jaké hvězdy se objeví v následující řadě, která se chystá.

Druhá řada mapuje kariérní vrchol zpěvačky, kdy se její sólová alba prodávala po tisících, vyhrávala ankety popularity, byla hvězdou muzikálů a s Ladislavem Štaidlem přivítala na světě vysněného potomka, syna Artura. Nadcházející série období přinese vhled do zpěvaččiných dalších vztahů.

Podle informací Super.cz se ve třetí řadě, která odstartuje natáčení v řádech několika měsíců, v roli druhého Ivetina manžela objeví herec David Prachař. „Ano, je to tak, Josefa Rychtáře si ve třetí řadě seriálu Iveta zahraje David Prachař,“ potvrdil Super.cz zdroj z natáčení série, která se zatím ještě připravuje.

O zajímavé momenty ze života herečky nebude ale nouze ani v aktuální sérii. Vedle pracovní linky nabídne seriál také pohled do osobního života zpěvačky, která tehdy budila pozornost například i vztahem s Rudolfem Hrušínským nejmladším, se kterým natočila film Svatba upírů. V hlavní roli nové série, která na Voyo startuje 5. května, se i tentokrát objeví herečka Anna Fialová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám