Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní ročník StarDance přinesl změny i v porotě. Tanečníky bude místo čtyř porotců hodnotit pouze trojice ve složení Zdeněk Chlopčík (67), Tatiana Drexler (61) a Richard Genzer (57). Jejich dosavadní kolega Jan Tománek (52) se vrací na taneční parket, kde už to v minulosti roztáčel s moderátorkou Jolanou Voldánovou.

„Moje letošní účast v taneční show StarDance je velká výzva. Z tanečního parketu jsem se přesunul za porotcovský stolek, a když mě letos produkce České televize oslovila s možností opět tančit, váhal jsem,“ přiznal Tománek. Výzvu se ale rozhodl přijmout a na StarDance už teď trénuje.

„Nakonec převládla chuť to zvládnout, a tak se už teď pilně připravuji na podzim. Zhubl jsem 12 kilo, chodím třikrát týdně cvičit a jsem zvědavý, co mi návrat na taneční parket přinese,“ těší se Tománek, kterému fandí celá rodina.

„Když jsem s touto nabídkou přišel domů, čekal jsem, že mě manželka Kamila, která ve StarDance také několikrát účinkovala, a moje děti, dnes profesionální tanečníci, od účasti odradí. Ale všichni to přijali s velkým nadšením a moc se těší,“ svěřil Tománek, který ještě neví, s jakou známou dámou si zatančí. Bude to buď herečka Ivana Chýlková (60), snowboardcrossařka Eva Adamczyková (30), herečka Darija Pavlovičová, moderátorka Iva Kubelková nebo zpěvačka Tereza Mašková (28).

Reklama

Další články

Načítám