Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželé Bakerovi z amerického Seattlu se nemohli dočkat chvíle, až jim lékař sdělí šťastnou novinu o tom, že čekají dítě. Když už pomalu přestali doufat, že se jim jejich sen o potomkovi splní, najednou se toho štěstí dostavilo až příliš. Misty a Brian Bakerovi možná budou rodiči rovnou čtyř miminek, informoval britský server DailyMail.co.uk.

Misty byla už zoufalá, se svým mužem se deset let marně pokoušeli o početí a stále nic. Dvakrát se nepodařilo ani umělé oplodnění, které je v USA drahou záležitostí. Psychicky, emocionálně i finančně byli manželé na dně. Na nešťastnou Misty se už nedokázala dívat její nejlepší přítelkyně Amber Pluckebaum, která se nakonec nabídla, že se stane její náhradní matkou. Jenže co osud nechtěl... Nyní obě ženy čekají dvojčata.

Amber má přitom sama dvě starší děti a další zatím neplánovala, ale sama zažila potrat a rozhodla se, že kamarádce pomůže a dítě jí odnosí. Loni v říjnu byla v Indianapolis Amber implantována dvě embrya od Misty a Briana a obě se uchytila. Příroda tomu však nakonec chtěla tak, že otěhotněli i Bakerovi, a to také hned s dvojčátky.

Reklama

Další články

Načítám